|
|
Илюстрирана кулинарна книга, представяща рецепти от 33 различни населени места в България. Изданието е с подвързия и се предлага само на английски и френски език. ... |
|
|
|
|
|
Второ издание. ... 40 рецепти. Това е второ издание на книгата Българска кухня, наградена за Най-добра книга за регионална кухня от престижната международна фондация Gurman със седалище в Мадрид. Раймонд Вагенщайн е работил 15 години като кинокритик, журналист и киносценарист. Автор е на няколкостотин статии и рецензии. От 1990 г. е управител на издателство Колибри. Директор е на Международния панаир на книгата в София. Книгата се предлага на английски и френски език. ... |
|
Английско-Български разговорник. ... With free audio in You tube. The phrase book is designed for quick-reference to help you make the most of your stay in Bulgaria. The book covers topics likely to be useful in a range of practical situations, arranged alphabetically. A subject index in English is found on page 151. ... |
|
Душ гелът на Българска роза обгръща тялото с мека почистваща пяна. Формулата с натурално розово масло омекотява и хидратира кожата и оставя усещане за свежест, с деликатно ухание на роза. Свойства на активните съставки: розова вода - значително подобрява еластичността в кожата и има подмладяващо действие натурално розово масло - хидратира, стяга, като прави кожата гладка и свежа D-пантенол - омекотява, овлажнява и подобрява структурата на епидермиса ... |
|
Розова феерия и нежна грижа за косата, с шампоана от серията "Rose" на "Българска роза" с натурално розово масло. Обогатен с D-пантенол, той почиства и същевременно подхранва косъма, от корена до върха. Придава на косата мекота и блясък, с ухание на рози. Свойства на активните съставки: розова вода - подхранва косъма в дълбочина натурално розово масло - омекотява косата и придава блясък D-пантенол - стимулира растежа и намалява цъфтежа ... |
|
Българска национална кухня на английски език. ... This seems to me to be the real deal and the very last word on genuine Bulgarian cuisine. Most of the recipes lean heavily toward meat ingredients except, of course, for the salads which are chiefly reminiscent of Greek-type salads (no lettuce.) There are also bounties of unique regional bread and dessert recipes which I doubt that you would find anywhere else. It's not really a down-side of the work to point out that this book design wreaks of a 1950s American cookbook in its actual presentation. The assembled food photos with the traditional chef standing behind ... |
|
Bulgarian Folk Music is a scientific work offering a large-scope investigation of the issue of musical folklore dialects in Bulgaria in connection to the specificity of all-Bulgarian musical folklore style. It is for the first time that the history of Bulgarian musical folkloristics is presented in its entirety - from its initial steps to the latest publications. The activities of Bulgarian folklorists in the basic trends of musical folklore science create a prerequisite for its integration into the world musicology. Книга 9 от поредицата Bulgarian Academic Monographs на АИ Проф. Марин Дринов. Важно! Изданието е на ... |
|
Четириезично издание на английски, френски, немски и руски език. ... The published matter are articles and studies of Bulgarian folk music. They mostly concern theoretical issues and different aspects of relation "folklore - contemporaneity". These are lectures on folklore problems that were given on international conferences and simposia. ... |
|
|